About us

Qui soc

Vaig començar a estudiar música a l'edat de 9 anys a l'escola de música de la meva ciutat natal, Piera. Vaig deixar de tocar el piano quan tenia 13 anys i tot just vaig tocar fins als 20. En aquest moment, estudiava Periodisme i Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, ​​però em vaig adonar que aquests estudis no anaven a omplir la meva vida.

Vaig seguir endavant, amb la Universitat, però vaig tornar a la música, estudiant un any pel meu compte, després dos anys en una escola de música. Això em va preparar per accedir al Conservatori Professional de Badalona. Ja vaig acabar el grau Mitjà en piano clàssic. No obstant això, m'agradaria seguir desenvolupant la meva tècnica com a pianista i cantant a través de peces clàssiques.

Pel que fa a la meva música, vaig començar a fer cançons fa tres anys, en el meu temps lliure mentre tocava el piano, i sense l'objectiu inicial de gravar-les. Les pistes en Nanook són el meu primer intent com a compositora; tinc una mica de coneixement harmònic clàssic, però encara no l'utilitzo en les cançons; les componc basant-me en la intuïció i el meu gust estètic; fa poc vaig començar a entrenar aquesta intuïció a través de classes de composició.

Quan vaig tenir suficients cançons per fer un àlbum, em vaig sentir llista per gravar-les. Aquest àlbum és una primera afirmació de mi mateixa com a músic.